top of page
  • Forfatterens bildeStyret

KONSERT 6. APRIL KL. 19.00

De to kjente musikerne Ola Christian Haagenrud (klaver) og Miriam Helms Ålien (fiolin) har gjestet Lillesand flere ganger tidligere. Mange husker sikkert konserten med Arve Tellefsen i Lillesand kirke der Haagenrud var gjestesolist.

OLE CHRISTIAN HAAGENRUD (1989) er en av de mest ettertraktede unge pianistene i Norge. Han hadde sin debutkonsert i Universitetets Aula i 2014 og ble samme år tildelt den prestisjefylte Robert Levins Festspillpris. Han opptrer jevnlig på store festivaler i Norge og i utlandet. Han kan allerede vise til en lang rekke utmerkelser og priser for sine prestasjoner.

MIRIAM HELMS ÅLIEN (1991) er i dag regnet som en av de mest spennende unge artistene i norsk musikkliv og har etter sin solistdebut bare 8 år gammel, vært solist med en rekke orkestre i Norge, Danmark, Tyskland, Israel, Italia, Tsjekkia og Russland. Miriam er også en aktiv og svært dedikert kammermusiker som opptrer ved festivaler verden rundt.

Til konserten i Lillesand har de satt sammen et variert program med musikk fra flere epoker, både solo klaver og fiolin. De vil bl.a. spille: Amy Beach: Romanse op 23, P. Tsjaikovskij: Souvenir d’un lieu cher, Pablo de Sarasate: Zigeunerweisen, L. v. Beethoven: Klaversonate nr. 30 i E-dur op 109 C. Debussy: Clair de Lune (arrangert for fiolin og klaver). Det blir musikk i to avdelinger. I pausen blir det mulighet for å kjøpe drikke og fingermat. Pris: 295,- Tid: Onsdag 6. april kl 19.00 Sted: Meta Hansen kulturhus Konserten er et samarbeid med Lillesand Hotel Norge. Billetter kan kjøpes ved henvendelse til Lillesand Hotel Norge,

telefon: 372 70 144 eller e-post: Lillesand@hotelnorge.no


bottom of page