top of page
  • Forfatterens bildeStyret

KULTURNATTA I LILLESAND: Fredag 18. oktober kl 19, på Meta Hansen kulturhus

LILLESAND KUNSTFORENING INVITERER TIL UTSTILLING UNDER KULTURNATTA

FREDAG 18. OKTOBER KL. 19.00

Åpent lørdag 19. og søndag 20. oktober kl 12-15

MARKUS GARVIN


30 år, født og oppvokst i Lillesand. Han har utdanning fra Strykejernet kunstskole i Oslo og har studert et år ved Gerrit Rietveld i Amsterdam, samt et halvt år på Industridesign ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. (AHO)


Han tar nå en mastergrad i samtidskunst ved Kunst- akademiet i Tromsø hvor han også tok sin Bachelor- grad. I tillegg jobber han som freelancekunstner med 3D-modellering, design, animasjon og illustrasjon. Garvins kunstneriske praksis består av tegninger og digitale interaktive installasjoner eller ”anti spill”. De siste 2-3 årene har fokuset vært på digital kunst i form av interaktive installasjoner presentert som minimalistiske dataspill hvor publikums interaksjon med verket ofte bare består av én knapp.


ELIN GILDE GARVIN


Presentasjon av en masteroppgave i design, kunst og håndverk, fra våren 2019.Tittelen på oppgaven er «Mellom barken og veden – materialets stemme, formens utrykk».


I denne oppgaven var jeg på leting etter lindebastens potensiale som materiale i eget skapende arbeid. Ved å følge lindetreets forvandling gjennom året, gjorde jeg meg kjent med både treet og basten. Jeg har arbeidet med lindebasten i flere teknikker for å utforske materialets egen struktur og tekstur.


I dialog med materialet har det vært lindebastens egen stemme jeg har forsøkt å få fram. Den tredi- mensjonale formen ble en utfordring og dialogen ble en kamp. Det sto mellom materialets egenart og min vilje, men vi ble fant en middelvei og ble etterhvert ganske enige.


CHRISTIAN MURI CLEMETSEN


Født i 1974 i Oslo. Utdannet grafisk designer og projektdesigner og drev firmaet Rimelig barsk design i 12 år der han arbeidet med både illustrasjon og grafisk design.


I tillegg har han drevet med stensilarbeid og street-art i mange år. I den senere tiden har han ut- forsket andre teknikker og arbeider både med trykk, tekstil og vev. Bildene som vises denne gang er vevd av gamle kino-plakater. 

KULTURNATTA I LILLESAND: Fredag 18. oktober kl 19, på Meta Hansen kulturhus

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page